0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Din primăvară încep lucrările la cel de-al treilea mall

Timișoara Centrum a obținut autorizația de construcție. Astfel că lucrările sunt programate pentru primăvara anului 2016.

Este vorba despre cel de-al treilea mall din capitala Banatului, care va fi construit în zona Circumvalațiunii, în locul fostei fabrici IRA. Deschiderea oficială este programată pentru finele anului 2017.

Spațiile de închiriat însumează o suprafață de 60.000 de metri pătrați și 2.100 de locuri de parcare. Astfel că noul centru comercial va găzdui peste 140 de magazine, cafenele, săli de cinematograf, dar și un centru fitness.“Timișoara Centrum își propune să domine peisajul de retail cu un set distinctiv de caracteristici. Calendarul proiectului este aliniat cu planurile inițiale, iar obținerea autorizației de construire reprezintă un pas important în desfășurarea întregului proces. Această etapă ne permite să valorificăm eforturile de până acum, respectând promisiunea de a deschide centrul în 2017”, a spus Ali Ergun Ergen, unul dintre investitori.

Lansat în luna septembrie a acestui an, Timișoara Centrum este gândit ca un centru de lifestyle de ultimă generație, o alternativă autentică concentrată pe comunitate, pe modalități multiple de petrecere a timpului liber, shopping și socializare, cu facilități atât recreaționale cât și funcționale. “Construim mai mult decât un mall. Obținerea autorizației de construire validează propunerea noastră pentru Timișoara, conținutul său permițându-ne să venim cu cel mai complex și performant produs de retail la nivel național. Ceea ce este o mare reușită. Piața înțelege că aducem un concept nou, cererea de leasing este una extrem de pozitivă. Mai mult, începerea lucrărilor de construcție în primăvara anului viitor răspunde obiectivelor noastre comerciale ”, completează Ali Ergun Ergen.

De precizat, clădirea va dispune şi de spaţii pentru birouri de șapte etaje.

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :