Din Liga Campionilor direct la Politehnica

106

SCM Politehnica Timişoara continuă să transfere jucători într-un ritm amețitor. Ultimul confirmat de gruparea bănățeană este un jucător ce a evoluat sezonul trecut în Liga Campionilor, extrema stânga din naţionala Serbiei, Filip Marjanović.

Ziua și transferul pentru medaliata cu bronz a Ligii Naționale. După doi muntenegreni, Poli și-a adus și un sârb, component al naționalei plavilor. Filip Marjanovic are 27 de ani și a lăsat-o pe campioana Vojvodina Novi Sad pentru a juca în trupa studențească de pe Bega.

Marjanovic este unul dintre golgheterii Vojvodinei, marcând 42 de goluri în prima fază a grupelor Ligii Campionilor. Tot pentru campioana Serbiei a marcat 55 de goluri în puternica SEHA League stagiune trecută. Extrema stânga mai are în palmares și șase sezoane petrecute la Metaloplastika Sabac cu care a și câștigat titul de cea mai bună extremă a Superligii Serbiei în 2009.

Reamintim că Poli îi pierduse în această vară pe principalii marcatori ai echipei, Mihai Timofte, Demis Grigoraș, Irakli Chikovani și Iulian Halcă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ