Din ”beneficiile”unor locuitori din Banat! Nu pot folosi apa de la robinet deși o plătesc

184

Stau la bloc, la oraș. Teoretic, ar trebui să beneficieze de condițiile cele mai bune, pentru că păltesc taxe mai mari decât cei care locuiesc în mediul rural. Prectic nu întotdeauna se întâmplă așa. Locuitorii din Oțelul Roșu, județul Caraș-Severin, se plâng de faptul că periodic, apa care curge la robinet e tulbure și nu o pot folosi pentru băut sau gătit, de și o plătesc, așa cum se întâmplă și acum.

Într-un comunicat, Societatea AQUACARAŞ anunţă că din cauza dezgheţului brusc şi a ploilor abundente din noaptea trecută, turbiditatea apei brute la captarea Uzinei de Apă din oraşul Oţelu Roşu a crescut, depăşind capacităţile de tratare instalate.

Este posibil ca la robinetele utilizatorilor să ajungă apă cu o turbiditate uşor crescută. Specialiștii Aquacaraș dau asigurări că apa furnizată este dezinfectată, însă poate prezenta o coloraţie mai intensă, pe baza turbidităţii crescute.

În consecinţă, operatorul furnizor recomandă utilizarea apei numai în scop gospodăresc până la reglementarea situaţiei. Nu se va folosi la prepararea hranei!

Sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ