11.4 C
Timișoara
joi 29 februarie 2024

Dezastru în bucătăriile restaurantului Casa Bunicii 1, localul a fost închis temporar de inspectorii OPC | FOTO-VIDEO

Inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Timișoara au descoperit un adevărat dezastru la restaurantul Casa Bunicii 1 din Timișoara în urma unui control.

“Au fost identificate materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare caracterizare necesare stabilirii conformității acestora, produse cu data durabilității minimale depășită, nerespectare condiții de depozitare alimente recomandate de producător, aparatură neigienizată corespunzător, cu urme întărite de grăsime și resturi alimentare, tăvi neigienizate, ustensile neprofesionale, agregate frig neigienizate corespunzător, cu mânere rupte, gheață în exces, chedere rupte cu rugină și insecte vii pe partea superioară, practici comerciale incorecte“, a anunțat într-un comunicat de presă, Alin Gubandru, comisar șef CRPC Regiunea Vest.

Potrivit sursei citate au fost aplicate următoarele sancțiuni: 3 amenzi contravenționale în cuantum total de 30.000 lei și 1 avertisment.

“Au fost dispuse următoarele măsuri complementare: oprirea temporară a prestării serviciilor până la remediere oprirea definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme (circa 70 kg)“, a mai precizat Alin Gubandru.

Alte subiecte :

O cunoscută fabrică timișoreană s-a închis. Peste 200 de angajați au fost puși pe liber

Dalli Group a cumpărat fabrica de la Timişoara, în 2014, de la gigantul Procter & Gamble, care la rândul lor au achiziţonat întreprinderea Detergenţi....

Cum arată calendarul complet al alegerilor din acest an

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la România TV, calendarul stabilit în coaliție pentru toate alegerile din acest an: 9 iunie – alegeri locale...

Citește și :