Deszăpezire pe drumurile judeţene: 200 de tone de material antiderapant pe şosele

107

Drumurile din judeţul Timiş au fost afectate de ninsorile căzute în ultimele 24 de ore.  Deşi nu au fost probleme majore şi nu au fost şosele înzăpezite, drumarii au ieșit pe teren pentru a se asigura că circulaţia nu este afectată.
Utilajele firmelor contractate de Consiliul Judeţean Timiş au împrăţştiat peste 200 de tone de material antiderapant pe şoselele din judeţ.
S-a acţionat în zonele: Sânnicolau Mare – Gottlob – Jimbolia, Pişchia – Cenei – Orţişoara – Carani –  Aeroport, Foeni – Giroc – Sânmihaiu Român – Denta,  Buziaș – Tormac – Topolovățu Mare – Moșnița Veche,  Coștei – Crivobara – Balinț – Brestovăț – Hitiaș – Cliociova, Buziaş – Lugoj – Făget – Bethausen – Traian Vuia – Nădrag.
„Pentru a nu exista probleme pe drumurile județene, am solicitat firmelor cu care avem contracte să acționeze de urgență cu utilajele din dotare și cu materiale antiderapante. Se circulă în condiții de iarnă pe întreaga rețea de drumuri județene. Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon la care persoanele interesate pot suna pentru a afla informații privind starea drumurilor județene pe perioada iernii 2017-2018, și anume: 0731.540.965. Tot la acest număr pot fi făcute eventuale sesizări legate de activitatea de deszăpezire a rețelei de drumuri județene”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ