Destin frânt la 23 de ani, din cauza unei secunde de neatenție

176

Florin Voinea, un tânăr în vârstă de 23 de ani, s-a stins din viaţă, ieri, în urma unui teribil accident produs în Vadu Paşii, Buzău. La un moment dat, în localitatea Vadu Paşii, viaţa lui Florin s-a încheiat brusc, după o secundă de neatenţie din partea unei şoferiţe.

Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Skoda Fabia, pe marginea drumului, iar la plecarea de pe loc nu s-a asigurat. În acel moment, Florin, care conducea o motocicletă, a intrat în plin în maşina condusă de femei, a căzut şi a fost grav rănit.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD. Florin Voinea a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, acolo unde s-a stins din viaţă, câteva ore mai târziu, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Vestea morţii tânărului din Găvăneşti a căzut ca un trăsnet peste familia sa şi peste prietenii pe care îi avea. „Dumnezeu sa te ierte sufletul meu drag, te ai dus acolo sus mult prea devreme, încă nu îmi vine sa cred asa ceva „inimioara”!”, a scris Cristina într-o postare pe Facebook.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ