11.6 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Descoperă experiența de conducere Premium la prețuri Second-Hand!

New Concept by Roland Auto și-a deschis porțile la Timișoara, pe Calea Aradului, la km 3.

La inaugurare au venit nume grele din show-biz-ul românesc, cum ar fi Dorian Popa și Andi Popescu, precum și un număr mare de participanți.

La tombola organizată cu acest prilej, Marco Rotunjanu, un tânăr de 19 ani, a câștigat un BMV Seria 3.

New Concept by Roland Auto, este dealerul tău de încredere pentru mașini second-hand de calitate superioară! Suntem mândri să-ți oferim o experiență de clasa întâi la prețuri accesibile, iar alegerea unei mașini nu a fost niciodată mai ușoară și mai avantajoasă.

Avem și o listă lungă de promisiuni pe care noi chiar le Respectăm:

12 luni Garanție & Prima Revizie Gratuită:

Calitatea este prioritatea noastră, iar toate mașinile noastre importate din Germania beneficiază de o garanție de 12 luni și prima revizie gratuită, realizată de mecanici autorizați.

Raportul CarVertical Integrat în Preț:

Fiecare mașină are o poveste, iar tu ai tot dreptul să știi totul despre ea. Prin raportul CarVertical, îți prezentăm istoricul complet al mașinii, inclusiv kilometrajul real și eventualele schimbările de proprietari.

Finanțare personalizată:

Colaborăm cu diverse instituții de creditare și leasing pentru a-ți oferi soluții personalizate. Indiferent dacă ești în concediu maternal, pensionar sau ai diurnă, avem oferte adaptate nevoilor tale.

Descoperă Modelul Perfect:

În showroom- ul nostru modern, situat pe Calea Aradului km 3 Timișoara, îți oferim un proces de achiziție rapid și eficient în mai puțin de 2 ore.

 

Vizitează Showroomul:

Te așteptăm în noul nostru showroom New Concept by Roland Auto pentru a explora gama noastră variată de mașini.

Avem și o serie de recomandări personalizate pentru clienții noștri:

Înțelegem că fiecare client are nevoi diferite. Echipa noastră îți va recomanda modele potrivite, înțelegând dorințele tale și bugetul disponibil.

Proces Simplificat de Achiziție:

Ai opțiunea de a plăti cash sau de a beneficia de programe de rate sau leasing individual. Procesul este rapid și eficient, iar factura ta este pregătită în timp ce te obișnuiești cu noua ta mașină.

Achiziție Online:

Dacă preferi să achiziționezi online, suntem aici și pentru tine!

Contactează-ne Telefonic: Îți oferim soluții individualizate și digitalizăm procesul de achiziționare.

Semnează Actele Online: Toate documentele necesare sunt la dispoziția ta, inclusiv contractul semnat digital și detalii de livrare.

Primește mașina acasă: Asigurăm livrarea securizată din Timișoara în toată țara.

Contact

Pentru orice întrebări sau programare, sună la 0775 528 692.

La New Concept by Roland Auto, la fiecare achiziție, clientul primește un an garanție și revizie gratuită. Mașinile sunt importate exclusiv din Germania.

New Concept by Roland Auto – Drumul Tău către Conducerea de Clasa Întâi!

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Luni, 26 februarie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mureș și Meziad. Lucrările fac...

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare...

Lupul polar

Citește și :