”Descinderi” la Stadionul Dan Păltinișanu! Șmecherii, amatori de senzații tari, au fost amendați

236

Polițiștii locali au ”descins” în weekend-ul ce tocmai a trecut în zona stadionului Dan Păltinișanu din Timișoara, pentru a-i depista pe tinerii teribiliști care turează motoarele mașinilor și fac manevre de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment, faptă care se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei.

”Acțiunea s-a desfășurat în zona Stadionului Dan Păltinișanu și pe Aleea FC Ripensia până spre Podul Michelangelo, unde existau date că se desfășoară astfel de ”distracții” de weekend ale tinerilor și unde săptămâna trecută au mai fost depistate persoane care au fost sancționate pentru aceleași fapte.”, transmite Poliția Locala Timișoara.

În urma controalelor, au fost depistați și sancționați trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din Timișoara, care au turat motoarele tulburând liniștea publică și au făcut drifturi în zona stadionului.

Cu ocazia patrulărilor efectuate tot în nopțile trecute, un bărbat a fost surprins pe Podul Michelangelo, rupând flori din ghivecele amplasate în zonă, motiv pentru care a fost sancționat cu 2000 lei conform HCL 371/2007.

Polițiștii locali atrag atenția celor care se ocupă cu astfel de îndeletniciri că atât turarea motoarelor, efectuarea de drifturi cât și deteriorarea materialului dendrofloricol se sancționează drastic și să evite săvârșirea unor astfel de fapte pentru a nu fi amendați.

LĂSAȚI UN MESAJ