Descinderi în forță într-un oraș din Banat, după o bătaie violentă cu bâte!

710

Ziua de astăzi a început cu descinderile mascaţilor de la IPJ Caraş-Severin care, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, efectuează mai multe percheziţii domiciliare în oraş şi în localităţile învecinate.

Potrivit cms. şef Dinu Nicorici, de la IPJ Caraş-Severin, acţiunea poliţiştilor  vine în continuarea  evenimentelor care au avut loc în data de 12 ianuarie când,  în zona gării din Oraviţa, doi localnici, de 22, respectiv 44 de ani, au tăbărât cu bâtele pe un autoturism, fiind agresaţi şi cei doi ocupanţi ai maşinii care, la rândul lor au ripostat. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au hotărât altceva, pronunţându-se pentru măsura controrului judiciar.

În acest context au loc descinderile din această dimineaţă, în mai multe locaţii, existând suspiciuni de săvârşirea şi a altor infracţiuni, precum: şantaj, cămătărie, port şi folosire de armă fără autorizaţie, lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ