Derby de play-out la ultimul joc al anului pentru BC SCM Timișoara

110

BC SCM Timișoara încheie anul cu o dispută foarte importantă în economia play-off-ului, luni seara primește vizita lui Phoenix Galați în ultima dispută a anului.

Liga Națională de baschet masculin mai are programată o etapă în anul calendaristic 2015. În 28 decembrie se vor disputa meciurile rundei a 15-a, iar una dintre confruntările zilei este una cu implicații majore în lupta pentru evitarea retrogradării. Pe parchetul sălii Constantin Jude, BC Timișoara înfruntă pe Phoenix Galați, un veritabil derbi pentru supraviețuirea în prima ligă.

Despărțite de doar două victorii, cele două echipe se vor întâlni foarte probabil și în play-out, astfel că poziția de pe care se intră în faza decisivă este extrem de importantă. O victorie în acest meci i-ar aduce pe ”lei” la o lungime în spatele gălățenilor și ar preda ultimul loc Mediașului, astfel că jocul devine capital. BCT are doar două victorii la activ în 14 jocuri.

Oaspeții și-au anunțat intențiile ”războinice” cu care vin la Timișoara prin vocea fostului antrenor al naționalei feminine. ”Ne dorim o victorie și vom face tot ce putem pentru a o obține”, a punctat Florin Nini. În meciul tur Phoenix a câștigat cu 76-65.

Partida dintre BCT și Phoenix se joacă luni, ora 19.

LĂSAȚI UN MESAJ