Derby cedat în prelungiri

108

Campioana a pierdut la limită derby-ul Superligii Naționale de rugby. SCM Timișoara Saracens a cedat cu 8-9 în prelungirile partidei cu Steaua București.

Timișoara se întoarce doar cu un singur punct din prima deplasarea a Superligii din 2017. În Ghencea, sarazinii au pierdut în fața liderului Steaua și foarte probabil lupta pentru poziția I s-a încheiat. Un 8-9 conturat în prelungirile partidei din lovitura lui Vlaicu.

Un derby extrem de echilibrat și tacticizat în care reușitele celor două echipe au fost extrem de puține. Tevita Manumua a deschis scorul în minutul 44 cu singurul eseu al jocului. Steaua a răspuns prin două penalități ale lui Vlaicu înainte ca Umaga să irosească o transformare și o penalitate.

Când mai erau două minute, Conache a adus-o pe Timișoara în față cu o lovitură de pedeapsă: 8-6, dar nu acesta avea să fie scorul final pentru că Steaua a răsturnat situația prin Vlaicu.

Saracens: Aholelei, Rădoi, Pungea – Popârlan, Drenceanu – Doyle, Rus, Stewart – Seniloli, Umaga – Popa, Sefanaia, Zaharia, Manumua – Fercu.

Cu 30 de puncte adunate în 8 runde, rugbiștii conduși de Grainger Heikell rămân la 13 lungimi în spatele liderului Steaua care are un meci în plus. Pentru Timișoara urmează peste o săptămână returul din play-offul Challenge Cup cu rușii de la Krasny Yar Krasnoyar.

LĂSAȚI UN MESAJ