24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Deplasare în lot aproape complet la Alexandria

Banat Girls Comloșu Mare joacă în etapa a IV-a din play-out-ul Superligii de fotbal feminin în deplasare împotriva lui CSM Alexandria.
Formația timișeană a avut mai multe zile de pauză decât gruparea teleormăneană, din moment ce a avut meciul cu ACS Târgu Mureș amânat.

Timișencele au un avantaj moral în fața echipei din Teleorman, din moment ce s-a impus în fața acestora în prima partidă din play-out. Singura fotbalista timișeană care nu va putea face deplasarea este Elena Ruvila.
Alexandria vine după o partidă bună făcută în fața Gloriei Bistrița, cu toate că a pierdut cu 2-0. În partea a doua, teleormănencele chiar au pus probleme și au fost aproape să înscrie în fața liderului din play-out. De la gazde ar putea lipsi Mădălina Zanfir, jucătoare care s-a accidentat la umăr în partida trecută.

„Echipa noastră se pregătește pentru meciul de duminică împotriva echipei Alexandria. Suntem unite, ambițioase și determinate să demonstrăm că munca noastră asiduă dă roade. În ciuda provocărilor cu care ne confruntăm, suntem hotărâte să luptăm pentru victorie, așa cum am făcut-o și pe terenul nostru. Fiecare antrenament ne-a consolidat unitatea și ne-a întărit voința de a învinge. Munca asiduă și sacrificiile pe care le facem zi de zi sunt pilonii pe care ne clădim succesul de duminică. Avem încredere că, așa cum am demonstrat pe terenul propriu, vom lupta cu aceeași tenacitate și vom arăta lumii că, indiferent de dificultăți, suntem o echipă unită și determinată.
Sunt mândră să fac parte din acest colectiv și să lupt alături de colegele mele. Împreună, suntem mai puternice, împreună vom înfrunta orice adversar și împreună vom sărbători fiecare succes. Duminică vom intra pe teren cu un singur scop în minte: să câștigăm”
, spune Andrada Ungur.

„Situația echipei este foarte grea, dar suntem uniți și avem hotărârea de a lupta. Nu cred că este nicio problemă pentru că noi, jucătoarele ne facem treaba. Ultima dată când am jucat împotriva Alexandriei am reușit să încheiem cu un rezultat bun. Așa că, eu cred că vom putea face același lucru în acest joc”, a completat Suzuho Yamasaki.

Duelul dintre CSM Alexandria și Banat Girls Comloșu Mare este programat duminică, de la ora 13:00, și va fi transmis în direct pe platforma FRF TV. Meciul va fi arbitrat de Andreea Ene, din București, ajutată la cele două tușe de Gabriel Neagu, din Călărași, și Roxana Ivanov, din Giurgiu.
Una dintre jucătoarele noastre a fost convocată la Naționala sub 19 ani
Înaintea duelului de la Alexandria, fotbalista noastră, Nicol Dincă Vuia a fost convocată la echipa națională sub 19 ani, care pregătește turneul de calificare la Campionatul European din această vară din Ungaria.
România va juca meciurile din grupa de calificare în Ungaria, după următorul program:
Miercuri, 3 aprilie, ora 15: Germania – România
Sâmbătă, 6 aprilie, ora 15: Suedia – România
Marți, 9 aprilie, ora 17:30: România – Ungaria

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :