Demolarea garajelor continuă. Primarul Timișoarei: „Nu se negociază”

118

Demolarea garajelor din Timișoara continuă. Autoritățile au pus deja la pământ zeci de astfel de construcții și urmează și altele. Edilul șef este ferm și spune că toate vor fi istorie în oraș. Mai mult, Robu susține că a fost acostat de foști proprietari de garaje, care i-au mulțumit pentru ceea ce face.

„Garajiada, ediția nu mai știu a câta… continuă. Așa o bucurie am avut astăzi de dimineață când am fost să vad stadiul lucrărilor pe ultima amenajare, parcarea e gata deja, e și marcată, în Soarelui. Un domn și o doamnă, succesiv, m-au abordat și mi-au spus: << Să știți că am avut garaj aici. Nu îmi pare rău că m-i l-ați demolat. Nu mai avem noroi>>. Eu le-am spus că va fi și mai frumos pentru că acum se muncește la spațiile verzi. Săptămâna viitoare se va termita tot”, a declarat Nicolae Robu.

Pe strada Kiriac se lucrează, de asemenea, după ce garajele au fost demolate. Unii proprietari au fost nemulțumiți, dar edilul le transmite ferm că, „nu se negociază, garajele vor dispărea”. Urmează o altă amenajare de acest fel în cartierul Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ