Degringoladă totală la Poli Timişoara! Tot fără antrenor dar și fără Daniel Stanciu!

229

Degringoladă la ACS Poli la început de primăvară. Ajunși penultimii în clasament, violeții au rămas fără antrenorul Florin Marin dar și fără managerul Daniel Stanciu…

Încă o lovitură primită de clubul de primă ligă ACS Poli Timișoara. Bănățenii și-au concediat luni antrenorul principal, iar miercuri l-au pus pe liber și pe managerul Daniel Stanciu. Acesta a fost pus pe liber de o ședință a conducerii clubului. Stanciu se face vinovat de situația echipei dar și de ratarea negocierilor pentru banca tehnică a echipei. Îndatoririle lui Stanciu vor fi preluate de președintele Ioan Miculaș.

”Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timișoara le mulțumește pentru activitatea efectuată și efortul depus în acest sezon pentru culorile alb-violete”, se arată într-un comunicat al clubului.

În ceea ce privește discuțiile pentru postul de antrenor principal cel mai nou nume vehiculat este cel al lui Dorinel Munteanu. Rămâne de văzut dacă negocierile s evor finaliza de această dată.

În altă ordine de idei Poli a anunțat componența noului Consiliul Director: Ioan Miculaș (președinte), Viorel Boiț (membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timișoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Județean Timiș), Dănuț Șoșdean (reprezentant al Universității Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal – Casa Rusu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.