Deficit mare de personal pentru cel mai important spital din Vestul țării! Unitatea sanitară caută să angajeze sute de medici, infirmieri și asistenți medicali

1491

Spitalul Judeţean din Timişoara angajează peste 300 de persoane pe perioadă nedeterminată. Cele mai multe posturi sunt pentru infirmieri, asistenţi medicali şi îngrijitori. Se caută un număr mare de femei de serviciu, personal pentru departamentele administrativ şi tehnic, dar şi medici scrie radiotimisoara.ro.

“La sfârșitul anului trecut eram la un procent de 80%-90% cu personalul acoperit. Având ăn vedere că au mai fost persoane care au plecat din Spitalul Județean, a fost un număr mare de posturi care au rămas neocupate, 10-20% anul trecut, și prin plecări am ajuns la un număr mare de posturi. Urmează ca, la sfârșitul acestei săptămâni, să se finalizeze perioada de înscrieri la concurs, pentru cele peste 300 de posturi care vor fi scoase la concurs de către Spitalul Județean ‘Pius Brânzeu’ din Timișoara. Practic, este vorba despre prima organizare de concurs din anul 2017. Este vorba de posturi pe care toate secțiile le-au solicitat”, a declarat, pentru Radio Timișoara, Marius Craina.

Preluarea dosarelor se face până joi, 22 iunie iar vineri vor fi afişate rezultatele selecţiei de dosare. Examenele vor fi susţinute sub formă scrisă, orală şi interviu cu comisia de examinare, în perioada 30 iunie -11 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ