Declarație revoltătoare a șefului demis al Poliției Caracal, despre datele date de Alexandra la 112

149

Nicolae Mirea, șeful demis al Poliției Caracal, susține că nu știa că Alexandra i-a indicat polițistului de la 112 numele cartierului în care era sechestrată. Mai mult, el spune că fata i-a indus în eroare prin informația că poarta casei este roșie. El a mai spus că, având în vedere ora la care a fost ucisă Alexandra, imediat după ce a fost suprinsă la 112, „oricum nu se mai putea face nimic”.

„Nimeni nu a venit să îmi spună mie asta. Oamenii erau toți în teren și numai prin telefon am vorbit cu ei, eu nu m-am dus la nimeni și nu a venit nimeni la mine să îmi spună asta. I-am coordonat prin telefon. Nu, am vorbit cu agentul meu de la Investigații criminale, care i-a luat telefonul de la ureche (celuilalt polițist – n.r.) și a vorbit la telefon cu fata. Nu a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 kilometri distanță. (…) Prima dată când a sunat fata, am sunat pe numărul ăla și nu ne-a mai răspuns. Peste cam o jumătate de oră a sunat ea din nou. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau… atunci a apucat să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini. Dar ne-a indus în eroare cu o poartă roșie, care nu era la drum”, a spus Mirea, citat de Mediafax.

„Când știu acuma tot, toate cercetările, rezultă clar că fata atunci când a vorbit cu noi cred că atunci a fost surprinsă la telefon și de atunci până am identificat noi locul, la 1.30 – 2 noaptea, când a venit DOS-ul și ne-a spus „Asta e”, nu ne mai supărăm că nu am intrat la 3 sau la…. Durerea e atat de mare încât vă dați seama, oricum nu mai puteam face…. Atunci nu aveam de unde să știm, dar acum știm. Îmi pare foarte rău că nu am putut face nimic pentru copilul ăsta”, a completat Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.