Declarația fostului patron de Formula 1 face înconjurul lumii: „Michael Schumacher nu este cu noi”

408

Documentarul despre viața și cariera lui Michael Schumcher scoate la iveală noi detalii despre starea campionului mondial. Bernie Ecclestone, fostul patron de Formula 1 și un apropiat al lui Schumi, a făcut câteva declarații care au lăsat multe semne de întrebare. „Michael Schumacher nu este cu noi”, a mărturisit acesta.

Speculațiile nu au întârziat să apară, unii spunând că Michael mai trăiește doar prin aparate și că nu se va recupera niciodată. Potrivit Daily Mail, în primul trailer al documentarului „Schumacher”, dat publicității, Ecclestone spune: „Nu este cu noi în acest moment. Dar, când se va simți mai bine, va răspunde tuturor întrebărilor”.

Cu atât mai șocant este faptul că aceste cuvinte sunt ilustrate în film de cadre cu munți și zăpadă, înmulțind dubiile despre viața fostului pilot de Formula 1, la cinci ani de la accidentul de ski.

Michael Schumacher a suferit un grav accident pe 29 decembrie 2013, în timp ce se afla la ski, în munți. Fostul campion mondial de Formula 1 a rămas imobilizat, iar de atunci familia a dat foarte puține detalii despre starea sa de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ