11.2 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Decizia neașteptată a unei timișorence celebre după moartea mamei sale

Mama celebrei femei de afaceri s-a stins din viață astăzi, la Timișoara.

În dimineața zilei de astăzi, 10 octombrie, mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Vedeta este în doliu și suferă din cauza pierderii celei care i-a dat viața.

Femeia s-a stins din viață la venerabila vârstă de 89 de ani, la spital. Mama Monicăi Tatoiu a intrat în comă după o intervenție chirurgicală la care a fost supusă în cursul zilei de vineri. Din păcate, aceasta nu s-a mai trezit niciodată.

Marea dorință a mamei Monicăi Tatoiu

Imediat cum a aflat teribila veste, Monica Tatoiu a plecat spre Timișoara, unde mama femeii de afaceri s-a stins din viață.

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele.

Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.”, a declarat Monica Tatoiu pentru Playtech.

Femeia de afaceri nu o să îi facă pomană mamei sale și nici nu o să respecte tradițiile românești care se petrec de obicei după ce o persoană își dă ultima suflare.

Totuși, Monica Tatoiu va pune în aplicare ultima dorință a mamei sale: va publica un manuscris pe care nici măcar ea nu l-a văzut până în acest moment.

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital. Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea”, a mai spus femeia de afaceri pentru sursa citată.

Mama Monicăi Tatoiu nu a mai călcat în biserică de peste 30 de ani

Chiar dacă își dorea să adere la viața monahală și era concentrată pe studiul bibliei, mama afaceristei nu mai mergea la biserică din perioada Revoluției din decembrie 1989, când a asistat la o scenă cumplită chiar pe treptele catedralei din Timișoara.

„Mama era foarte credincioasă, dar n-a mers la biserică în ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei când au omorât copiii aceia la Revoluție, în Timișoara. Ea a deschis ușile, pentru că preoții nu voiau. Era acolo pentru că voia să i se facă slujba de 40 de zile lui tata. Și a spus că ea nu mai calcă în biserică, după ce a văzut cât de lași au fost preoții, care s-au baricadat înăuntru”, a mai povestit Monica Tatoiu.

sursa: https://radical.wowbiz.ro

Alte subiecte :

Underground 2™, Orașul care nu se vede – o (re)lansare de carte cu momente vii ale istoriei bănățene mai puțin cunoscute | FOTO-VIDEO

Vineri, 23 Februarie, la sediul filialei din Timișoara al Uniunii Scriitorilor Români a fost (re)lansat Underground 2™, Orașul care nu se vede, cel de-al...

Lupul polar

La ora la care scriem aceste rânduri o întreagă planetă știe că Alexei Navalnîi a încetat din viață la închisoarea „Lupul polar” , situată...

Citește și :