De Valentine’s Day, Iulius Mall te trimite pe urmele lui Romeo și Julieta, la Verona

109

Iubeşti cu pasiune? Te-ai îndrăgostit până peste cap? Ţi-ai găsit, în sfârşit, sufletul pereche? Atunci, vino la Iulius Mall să sărbătoreşti împreună cu jumătatea ta! Pentru că, în luna februarie, „Dragostea trece…prin Iulius Mall!”.

Şi anul acesta, cel mai mare mall din afara Capitalei vibrează împreună cu cei atinşi de săgeata lui Cupidon şi le-a pregătit numeroase surprize. 1.500 de cadouri instant, 10 cine romantice şi o excursie în Verona aşteaptă să ajungă la amorezi. Astfel, în perioada 9 – 14 februarie 2018, primii 250 de clienţi ai zilei, care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei de la magazinele din Iulius Mall, vor fi recompensaţi cu băuturi răcoritoare sau cu praline delicioase.

Premiile de la tombola îndrăgostiţilor nu se opresc aici. Miercuri, pe 14 februarie 2018, la ora 18.00, zece clienţi vor câştiga, prin tragere la sorţi, câte o cină romantică la restaurantul @Fabrika din Iulius Mall. Tot atunci, va fi extras şi numele unui alt cumpărător norocos, care va primi în dar un city break în Verona. Împreună cu persoana dragă va petrecere câteva zile de vis în oraşul celor mai faimoşi îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta.

valentine s day iullius mall

LĂSAȚI UN MESAJ