De sărbători se confiscă petardele! Ce a pățit un comerciant din Reșița. FOTO

93

Sărbătorile sunt un prilej bun pentru a face profit din vânzarea petardelor și artificiilor. Însă comercializarea acestor produse ”de sezon” necesită mai multe autorizații. Din păcate mulți încearcă sa facă bani rapid deși nu au dreptul sa vândă materiale pirotehnice. Asta a făcut și un comerciant din Reșița, însă a avut ghinionul sa fie vizitat de jandarmi.

„În după-amiaza zilei de 27 decembrie, in urma unei acțiuni punctuale, executată pe raza mun. Reșița, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au identificat la nivelul unei societăți comerciale mai multe materiale pirotehnice/petarde, destinate comercializării, pentru care nu existau documente privind autorizația de deținere și comercializare a acestora.

Cele aproximativ 2000 de materialele pe baza de amestec pirotehnic au fost confiscate, fiind întocmite și actele privind constatarea infracțiunii, toate acestea fiind predate instituțiilor abilitate ale statului în vederea continuării cercetărilor”, au transmis jandarmii.

Comerciantul risca o amenda consistentă și chiar să rămână fără autorizația de funcționare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ