De râs sau de plâns! Plecat în intervenţie, a rămas fără maşină!

1829

Autoturismul unui agent care lucrează la o firmă de pază și protecție a fost furat aseară de pe raza municipiului Caransebeș. Agentul s-a deplasat la o intervenție pe raza Caransebeșului, la care fusese apelat telefonic în jurul orei 22, iar la revenirea la locul unde își parcase autovehiculul de lucru …ia-l de unde nu-i !? Ajutorul bodyguard-ului a venit de la Poliția Română, care și-a făcut datoria și de această dată.  Polițiștii din Caransebeș au reușit la scurt timp de la anunțarea furtului să localizeze autoturismul și să-l identifice pe autorul furtului.

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, prin vocea purtătorului de cuvânt al instituției, comisar șef Dinu Nicorici, confirmă evenimentul petrecut la Caransebeș:

„Am fost sesizați la ora 22.01 cu privire la furtul unui autoturism. În urma activităților specifice desfășurate, autoturismul a fost localizat pe Calea Severinului din Caransebeș. Ulterior a fost identificat și autorul furtului, față de acesta fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui auto sub influența băuturilor alcoolice”, declară Nicorici. Deci omul mai era și beat, după ce s-a stabilit că era și hoț. End of story…

Ceea ce rămâne deranjant este comportamentul unuia dintre polițiștii cercetării față de reporterul Reper24 prezent la scurt timp după descoperirea autovehiculului și limbajul folosit de acest angajat apărător al legii ce îmbracă haina militară, unul ce cu siguranță nu îi face cinste nici lui și nici instituției pentru care lucrează. Iar modul în care se exprimă acest exponat (fără epoleți) nu a fost, din păcate, o excepție de la regulă.

Suntem în acțiune și ne exercităm meseria respectând legea, fără a vă împiedica în vreun fel, la fel cum și dumneavoastră, stimați polițiști, cu siguranță vă exercitați cu profesionalism rolul pentru care sunteți remunerați de statul român.  Mulțumim pentru înțelegere și vă urăm succes în activitățile derulate pentru păstrarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ