De-o viață împreună! Într-un oraş din vestul ţării, 67 cupluri au sărbătorit “nunta de aur” într-un cadru de vis…

289

67 de cupluri din municipiul Deva, care au împlinit 50 ani de căsnicie, au păşit la braţ, sau ţinându-se de mână, pe covorul roşu din Parcul Cetăţii pentru a fi omagiate de către autorităţile locale

Primarul interimar al Devei, Ovidiu Moş a acordat celor 67 de cupluri ”de aur” premii constând în diplome de fidelitate. Bonusul a fost câte un plic cu suma de 500 de lei pentru longevivii sărbătoriți.

În semn de admiraţie şi respect, celor 67 de cupluri ce au ajuns la nunta de aur le-a fost oferit un program muzical, susţinut de actorii Teatrului devean Roxana Olşanschi şi Florin Mureşan, dar şi o tombolă cu premii constând în trei cine romantice şi trei torturi de ciocolată.

Una dintre surprizele de suflet a fost organizarea unei miniexpoziţii de fotografii ale cuplurilor din 1967, anul în care şi-au unit destinele la Starea Civilă din Deva. Cele mai reprezentative fotografii au fost premiate.

Astfel de omagieri ale cuplurilor care ajung la 50 de ani de căsnicie au devenit o tradiţie, atât pentru autorităţile locale, cât şi pentru locuitorii municipiului de la poalele cetăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ