De la Timișoara, Diaconu îl avertizează pe Iohannis! „Nu vom permite nici umbra moscheii în București ori în țară!”

6198

Liderul naționalist a declarat, vineri, la Timișoara că Partidul România Unită, condus de el, nu va accepta sub nicio formă construirea unei moschei de proporții gigantice la București.

El a mai spus că faptul că autoritățile române au dat un prim aviz de ridicare a construcției – cu implicații simbolice și geopolitice greu de estimat într-o perspectivă apropiată de timp – nu valorează mare lucru !

„Johannis s-a dus glonț la Erdogan, care este noul sultan otoman al unei Europe fără reacție, trimis de șefa lui, Angela Merkel, să accepte construirea moscheii la București. Îl avertizez pe Johannis că România Unită va contesta în justiție orice fel de demers al celor aflați vremelnic în fruntea țării în favoarea ridicării moscheii! Noi am scos recent și oameni în stradă pentru a protesta în acest sens! Există riscuri majore pentru securitatea României dacă acest așezământ cu puternice conotații religioase și ideologice, de natură islamistă, va fi ridicat în capitala țării noastre. Oricum, peste 90% dintre bucureșteni sunt, din datele relevate de sondajele de opinie efectuate până în prezent, împotriva acestui demers și sunt convins că lucrurile stau la fel în rândul românilor, în general”, a concluzionat Bogdan Diaconu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ