De cine a fost invadat un cartier al unui mare oraș din vestul țării!

471

Minivacanța se pare că îi „îmbărbătează” pe porcii masculi să călăuzească scroafele și porcușorii lor din infamata zonă „Mărului” în zone mai civilizate, urbane, spre disperarea locuitorilor cartierului Alfa.

Un cetățean este extrem de revoltat și cere ajutorul presei pentru a face publică situația, mai ales că porcinele nu lasă în urma lor doar miros neplăcut, ci reale pagube.

„Săptămâna asta m-am întâlnit cu o turmă de porci de cel puțin 2 ori și ceea ce a umplut paharul a fost că azi am fost plăcut surprins să ajung acasă și să vad că la mine la geam, în grădina blocului erau 4 porci tolăniți la umbră, o scroafă cu purcei care alăpta și totodată cu asta au smuls și o grămadă de flori. A trebuit să ies afară să fug după ei și să-i alung cu pietre ca să plece de acolo. Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă și pentru început am zis să apelez la voi pentru că nu știu un alt mod prin care să atrag atenția Primăriei în legătură cu situația de față”, spune arădeanul.

Din nefericire, legislația în vigoare nu prevede nicio contravenție/amendă pentru persoanele care dețin animale la oraș. Tot ce pot cetățenii să facă, în acest caz, e să se bazeze pe bunul simț al proprietarilor de animale… ceea ce e ca și cum te-ai baza pe o praștie în război.

Sursa: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ