De campanie: se pregătește ”blocarea” lui Nicolae Robu

401

Campania electorală a început, chiar dacă nu oficial. Așa cum ne-am obișnuit, atacurile nu lipsesc din peisaj, fie că vorbim despre politicieni care se împroașcă cu noroi, fie despre tot felul de manifestări sau proteste. Pe Facebook a fost creat un eveniment prin care timișorenii sut chemați să îl ”blocheze pe Nicolae Robu”, în 27 septembrie, la turul de scrutin pentru un nou mandat.

”Pe 27 septembrie timișorenii au șansa să îl blocheze și ei pe Nicolae Robu! Nu pe Facebook cum face el cu toți cei care îl critică sau nu sunt de acord cu el, ci la alegerile locale pentru un nou mandat! Profitând de un predecesor catastrofal și de mulțumirea multora că ‘măcar ăsta a făcut ceva’ Nicolae Robu a frânat dezvoltarea Timișoarei timp de 8 ani! Ne-a promis parcări supraetajate, sală polivalentă de 15.000 de locuri, bazine de înot olimpice și semiolimpice, complexe sportive, reducerea poluării, fluidizarea traficului, spații verzi peste media europeană, curățenie, câte-n lună și-n stele! Dar în schimb ce ne-a oferit?

Mizerie, poluare, semafoare cu 7 secunde pentru pietoni, străzi cu gropi la o jumătate de an după reasfaltare, trotuare sparte, copaci tăiați, lucrări de reamenajare a zonelor centrale cu materiale de slabe calitate si prost executate, prietenii interlopilor la conducerea instituțiilor din subordinea Primăriei, amenzi uriașe primite de Primărie pentru greșelile lui sau cele ale impostorilor agreați de el, iar lista poate continua la nesfârșit. Însă dacă cineva îl critică pentru toate acestea atunci îl consideră ‘hater cu suflet negru’ sau ‘limitat în gândire’. Dacă cineva îi arată Oradea ca exemplu de renovare a clădirilor istorice și a aleilor pietonale sau îi arată Clujul care ne-a depășit economic, social, sportiv sau cultural atunci scoate un clasament din joben care plasează Timișoara într-o realitate închipuită de grandomania lui nemărginită”, este desscis eventul.

Timișorenii sunt îndemnați să scrie în comentarii de ce nu îl vor ma vota pe Nicolae Robu ca primar pentru încă 4 ani. Vă amintim că Guvernul a aprobat data de 27 septembrie pentru alegerile locale, iar cei aflați acum la cârma uităților administrative teritoriale au madatele prelungite până atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.