De 12 ani, Târg de Crăciun în centrul Timișoarei. Se depun dosarele pentru căsuțe!

104
Târgul de Crăciun din Piață Victoriei din Timișoara ajunge anul acesta la ediția cu numărul 12. Ca în fiecare an, autoritățile așteaptă dosare complete de la cei ce vor să comercializeze bunuri la târg și îi selectează la sânge. Ca în fiecare an, târgul debutează în seara zilei de 1 decembrie și se încheie în 6 ianuarie.
Înscrierile încep încă de săptămâna viitoare. Expozanţii interesaţi de participarea la Târgul de Crăciun vor trebui să depună, în intervalul 1 octombrie – 15 octombrie 2018, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: luni – vineri 11.00 – 15.00), următoarele documente:
• formular (word) de participare la Târgul de Crăciun;
• CD cu poze şi lista produselor comercializate;
• copie xerox după actele firmei;
• certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate;
• copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat
• copie contract de colectarea şi evacuarea a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată De asemenea, expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare.
Totodată, pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele). În urma selecţiei, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată

LĂSAȚI UN MESAJ