Datoriile Colterm lasă 60.000 de timișoreni fără apă caldă

96

E.On a sistat furnizarea de gaze naturale către Colterm, compania de termoficare din Timişoara, după ce termenele de plată eşalonată a datoriei de aproximativ şapte milioane de lei au fost depăşite. Măsura afectează peste 60.000 de abonaţi, care vor rămâne fără apă caldă, relatează news.ro.

Reprezentanţii Colterm Timişoara au anunţat, joi, că a fost sistată furnizarea de gaze naturale, din cauza datoriei, astfel că se va întrerupe şi furnizarea de apă caldă către consumatori.

„A fost tăiat gazul. Au fost conturile blocate, nu s-a putut face un transfer către ei, s-a întârziat cu plata şi a fost tăiat gazul. Sunt discuţii la această oră, pentru că nu putem să lăsăm un oraş ca Timişoara fără apă caldă, însă trebuie să le ajungă acei bani. Timp de câteva ore bune, încă spre noapte, vom mai avea apă caldă. Temperatura se menţine câteva ore. Ne ajută şi temperaturile de afară”, au declarat reprezentanţii Colterm.

Datoria către E.On se ridică la aproximativ şapte milioane de lei.

Peste 60.000 de abonaţi sunt afectaţi de măsura întreruperii furnizării gazului şi totodată oprirea furnizării apei calde.

sursa – economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ