”Dați distribuiri și vă trimit bănișori” Rrom din Timiș, în live pe Facebook în timp ce conduce și numără bani

106

Un membru al unui clan de romi din Lugoj, zis Zlato Barosanu, s-a filmat în timp ce citeşte mesaje de pe telefon şi numără bani în timp ce conduce. Imaginile au fost transmise live pe Facebook, iar bărbatul a promis bani celor care distribuie înregistrarea.

Zlato Antal, zis Zlato Barosanu, un membru al unui clan de romi din Lugoj s-a filmat la volan în timp ce citeşte mesaje de pe telefonul mobil şi numără bani. Imaginile, surprinse cel mai probabil pe o şosea din Franţa, acolo unde bărbatul locuieşte mare parte din timp, au fost transmise live, pe Facebook. Din imagini, se poate vedea cum bărbatul citeşte mesaje primite de la cei care îl urmăresc şi le răspunde.

La un moment, dat bărbatul aflat la volan scoate mai multe bancnote şi le promite câte 50 de euro celor care distribuie înregistrarea şi îi lasă mesaj privat cu adresa la care să trimită sumele. În timp ce „oferă” banii,  bărbatul lasă mâinile de pe volan.

„Cine a dat distribuiri, va primi suta. Voi verifica. Atenţie, nu mă înşelaţi! Daţi distribuiri ca să fac fănişori şi vă trimit bănişori”, spune „barosanul”.

„Bianca – 200 (n.r. euro) că e nume frumos. Florentina – 200 că ai nume de prinţesă. Pătru – 100 că l-ai trădat pe Isus. Daţi distribuire şi trimiteţi adresa în privat”, spune bărbatul în filmare.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ