22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Daniel Lungu, candidatul PSD la Primăria Livezile: Știu că pot, alături de echipa mea, să fac lucruri frumoase pentru comunitate

Domnule Lungu, ați hotărât să candidați la funcția de primar al comunei Livezile. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Decizia de a candida la Primăria Livezile a venit cumva natural, bazându-mă pe experiența mea în administrația publică locală, dar și în urma discuțiilor cu oamenii din comuna noastră, care și-au exprimat nemulțumirile și îngrijorările cu privire la viitorul comunei. Am fost mereu parte activă a comunității pentru că sunt strâns legat de acest loc și pentru că mi-am dorit mereu să implementăm proiecte care pot dezvolta și moderniza comuna. Știu că este o responsabilitate mare, dar mai știu că pot, alături de echipa mea, să fac lucruri frumoase pentru comunitatea noastră.

Care ar fi principalele obiective pentru primul mandat ca primar al comunei Livezile?
Nevoile unei comunități se schimbă în permanență și din acest motiv legătura cu cetățenii trebuie să fie foarte strânsă, pentru că ei știu foarte bine de ce îmbunătățiri are nevoie comuna noastră. Printre obiectivele importante se numără achiziția unui microbuz pentru transport persoane și autorizare rută de transport, amenajarea unei piețe agroalimentare în localitatea Livezile sau realizarea unei săli de sport în localitatea Livezile. De asemenea, un alt proiect important este extinderea și reabilitarea corp de clădire Școala Gimnazială Livezile.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Am certitudinea că vom colabora foarte bine, dat fiind faptul că domnul Alfred Simonis a arătat prin lucruri concrete că orice obiectiv poate fi realizat dacă există implicare și dorință. Județul Timiș are nevoie de Alfred Simonis în funcția de președinte al Consiliului Județean pentru a recupera din decalajele foarte mari față de celelalte județe din țară. Mă bazez pe aceste argumente când spun că și comuna noastră va avea parte de tot sprijinul domnului Alfred Simonis, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean.

 

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș – Executat de Societatea SC Andyma Image SRL – CUI mandatar financiar coordonator 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :