Dăncilă și-a făcut ieșirea din scenă cu un discurs dramatic și cu flori de la Petre Daea

295

Viorica Dăncilă și-a făcut luni seară o ieșire cu replici dramatice de pe scena guvernării. La finalul reprezentației, Petre Daea i-a oferit flori.

„Astăzi s-a desăvârșit această operațiunie ilegitimă, de confiscare a puterii României, E o zi neagră pentru democrație, în care președintele Iohannis a reușit să își impună locotenenții la Palatul Victoria”, a citit Viorica Dăncilă în timpul unei declarații de presă susținute la sediul partidului.

Premierul-demis a continuat „tirul” îndreptat spre președintele și totodată contra-candidatul la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis: „Avem un președinte antidemocrație și anticonstituție, dar cel mai grav lucru este că lucrează împotriva românilor. Singurul lucru pe care îl vrea Iohannis este să dispară PSD. Să dispară și pensionarii, și bolnavii, și agricultorii, ca să nu le mai dați subvenții, domnule președite. Și salariul minim?”.

Dăncilă nu a uitat nici de „trădătorii” din PSD. „Toți cei care au trădat la acest vot au fost deja excluși din PSD. Garantez că vom fi cea mai grea opoziție pe care acest guvern slab o va avea. Acest guvern ghilotină”, a continuat Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ