Dan Bittman, noi declaraţii controversate pe tema COVID: Pandemia este o afacere excepţională

179

Artistul Dan Bittman a venit duminică cu serie nouă de declaraţii controversate pe tema pandemiei de COVID-19. Bittman susţine că pandemia ar fi „o afacere excepţională” şi explică că se gândeşte să producă şi el „într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină”.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreţinută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care castigă enorm de mult din aceste reglementari”, a afirmat Dan Bittman duminică seara la Antena 3.

Artistul mai afirmă că pandemia este „o afacere excepţională” şi susţine că ar exista „poli de putere” care s-ar lupta pe specula de medicamente. „Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepţională. Încep să mă gândesc să produc şi eu într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă daţi seama. Gigi Becali a încercat să introducă nişte medicamente în tara. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici şi, atunci, o să înceapă scandalul între ei”, a mai declarat Bittman.

sursa – adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.