Dacă e toamnă, e din nou Salonul Industriei Ușoare VIDEO

92

De foarte mulți ani la rând toamna omul gospodar se pregătește de sezonul rece. Acum e momentul ca fiecare să verifice ce are pe acasă și ce ar mai avea nevoie ca să treacă cu bine iarna. Până la primăvară mai este mult. de ce mai are nevoie omul în casă? De la borcanre de zacuscă până la încălțăminte bună și călduroasă cam orice este binevenit.

Cine vrea un fular, eșarfă, pulovăr de lână sau o jachetă modernă acum este cazul să vină repede la Salonul Industriei Ușoare, ediția vară-toamnă. Așa cum s-au gândit prevăzători organizatorii în caz că vara ține încă mult tot se găsește cîte ceva de reînoit la garderobă. Și s-ar putea găsi prețuri mai bune decât la început de sezon.

Succesul și notorietatea de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții. Numele salonului este în sine o garanție a calității mărfurilor și serviciilor oferite clienților fideli.


Astfel, ediția vară-toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE va fi deschis pentru marele public, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în perioada 11 – 15 septembrie 2019.


Manifestarea reunește peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. – la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.


Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.


Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică, între orele 10 00 – 18 00 . Intrarea este liberă
Aurora Culea, organizator de expoziții este extrem de optimistă Chiar dacă s-a ajuns la acest record de sașe ediții pe an tot vin vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ