DA sau NU cu semafoarele din Mărăști! Robu face sondaj

49

Timișorenii sunt invitați să răspundă la un nou sondaj pe Facebook, creat de primarul orașului. După ce a anunțat că el a va avea ultimul cuvânt de spus în privința semaforizării intersecției, acum vrea să știe și ce vor șoferii, pietonii și bicicliștii.

”Luând în considerare fluența în traficul auto, nevoile pietonilor și bicicliștilor și securitatea tuturor celor implicați, cum considerați că e mai bine să fie gestionată intersecția Mărăști: (1) Fără semafoare, ca săptămâna trecută de luni până vineri (2) Cu semafoare, ca de sâmbătă până astăzi P.S. Vă rog să răspundeți doar dacă aveți cunoștință de cauză nemijlocită, în urma experienței personale în zonă din ultimele 8 zile ca șofer, pasager, pieton sau biciclist”, a scris primarul pe Facebook.

Sensul giratoriu din Piața Mărăști a fost lărgit la 3 benzi de ciculație rutieră. Au fost pornite și semafoarele instalate aici în urmă cu doi ani, dar numai ca experiment. Autoritățile decid zilele acestea dacă ele vor rămââne în funcțiune sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ