Curcubeul din umbrele din centrul Timișoarei a fost montat. Cât de frumos este. FOTO

2933

Acoperișul din umbrele colorate a revenit la Timișoara, spre bucuria oamenilor de toate vârstele. Astăzi, reprezentanții Asociației Noi Re-Creăm, alături e voluntari, au montat curcubeul din umbrele colorate deasupra străzii Alba-Iulia. Este pentru cel de-al treilea an în care ONG-ul organizează proiectul „Colorează orașul – umbrele pe cer”, care se bucură de un real succes printre timișoreni.

Potrivit inițiatorilor ineditei acțiuni, aproximativ 700 de umbrele de toate culorile au fost montate în centrul orașului. Umbrelele vor sta pe cer în perioada Festivalului Timfloralis, dar și după terminarea acestuia.

Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul orașului și să admire cupola de umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia.

„Anul acesta provocăm timişorenii la un concurs de fotografie prin care să-şi exprime latura artistică, iar cele mai inedite momente imortalizate sub umbrelele colorate vor fi premiate”, transmite Asociația Noi Re-Creăm. Mai multe detalii sunt disponibile AICI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ