Cum vreți sa fie făcute complexele sportive din cartiere? Ultimul sondaj marca „Robu”

96

Timișorenii sunt rugați să mai răspundă unui sondaj de opinie făcut de primarul orașului, pe Facebook. Nicolae Robu vrea sa știe dacă cetățenii vor complexe sportive „cum face el” sau cum vrea USR.

„VREȚI COMPLEXE SPORTIVE ȘI DE AGREMENT ÎN CALEA LIPOVEI ȘI CALEA BUZIAȘULUI CUM VĂ FAC EU SAU VREȚI PALAVRAGEALĂ ȘI TRAGERE DE TIMP CUM VREA USR, NOUL GRUP ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI?

Nu dau nume de USR-iști pt că oricum nimeni nu le-ar cunoaște. USR este un partid caracterizat prin valoare remarcabilă a simpatizanților și nulă, absolut nulă, a exponenților.

Votați:
• opțiunea 1 dacă vreți să continuăm ce am început, în perfectă legalitate
• opțiunea 2 dacă vreți birocrație consumatoare de ani”, a scris primarul pe Facebook.

Sondajul vine după ce USR a transmis public că cele două proiecte sunt făcute fără a se respecta pașii legali. Membri USR spun că ar trebui realizat un PUZ al zonei și apoi organizat un concurs de soluții pentru investiție.

În caz contrar, susțin aceștia, „prin încredințarea directă a unor astfel de proiecte sau chiar în urma unei licitații, există riscul să rezulte produse de arhitectură mediocre, complet inadecvate rigorilor de dezvoltare ale unui oraș cu aspirații europene cum este Timișoara. Abordarea acestor proiecte într-o notă pompieristică, frecvent practicată de actuala administrație, riscă să ne pună în fața unor noi fapte împlinite, ale căror caracteristici estetice și funcționale nu doar că ar putea lăsa mult de dorit, dar vor fi și foarte dificil de corijat în perspectivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ