Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

27

Vremea se va încălzi din 8 ianuarie, urmând să se ajungă la temperaturi maxime de 8-9 grade în timpul zilei, iar precipitațiile vor lipsi în următoarele două săptămâni, potrivit meteorologilor.

Prognoza pentru 6-19 ianuarie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie:
BANAT
Intervalul de prognoză va debuta cu un regim termic în general caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu o medie a maximelorce se va situa în jurul valorii de 2 grade. Din data de 8 ianuarie, vremea se va încălzi treptat, iar până la sfârșitul perioadei de referință variațiile termice vor fi nesemnificative, astfel încât se estimează a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între 4 și 8 grade, în medie regională. Temperaturile nocturne vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa în medie între -4 și -2 grade, mai puțin în primele trei nopți, când vor tinde spre valori de minus 8 – minus 6 grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi extrem de redusă.
CRIŞANA
Primele zile ale intervalului de referință vor fi caracterizate de valori ale temperaturii aerului apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxime diurne ce se vor situa în medie în jurul a 2 grade. După 8 ianuarie se estimează o creștere a temperaturii, spre valori de 7 grade în 10 ianuarie, iar până la sfârșitul intervalului de referință variațiile termice vor fi nesemnificative, cu maxime de 4-6 grade, în medie regională. Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa în medie între -4 și -2 grade, mai puțin în primele trei nopți când vor tinde spre medii de minus 8- minus 6 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi extrem de redusă pe tot parcursul celor două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ