25.6 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Cum va fi vremea astăzi și mâine în vestul țării

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza când izolat, mai ales la munte, vor fi posibile ploi de scurtă durată.

Spre sfârșitul nopții cerul se va înnora și în extremitatea vestică, unde vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări mai ales asociate averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 31 de grade, iar cele minime în general între 12 și 17 grade.

Mâine, vremea se va răci și va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros. Local în cursul zilei și pe arii mai extinse noaptea vor fi averse și cu caracter torențial, însoțite izolat de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină și pe arii restrânse se vor cumula cantități mai însemnate de precipitații.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 27 de grade, iar cele minime între 12 și 17 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :