Cum va arăta Noua Ordine Mondială? Vezi cele 13 principii ale Iluminaților…

2922

1 mai 1776: Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, de Adam Weishaupt.

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt, în Bavaria de Nord, de Adam Weishaupt, primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt, spune Wikipedia.

Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere.

În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvernul bavarez, pentru un presupus complot, și apoi în întregul stat (Reich) german.

Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa.

Grupul de partizani a primit numele „Illuminati”, deși ei se autodenumeau „Perfectibilii”. Grupul a fost de asemenea numit Ordinul Illuminati și Illumináții Bavarezi, iar mișcarea însăși a fost raportată la Iluminism.

În 1777, Karl Theodor a devenit conducătorul Bavariei, care a fost un susținător al despotismului iluminat și, în 1784, guvernul său a condamnat toate societățile secrete, inclusiv Illuminati.

Membrii organizației Iluminati promiteau ascultare față de superiorii lor și au fost împărțiți în trei clase principale, fiecare cu diferite grade. Ordinul a avut ramuri în mai multe țări de pe continental european.

Organizația avea atracție pentru literați, ca Johann Wolfgang von Goethe și Johann Gottfried Herder, și chiar pentru ducii de Gotha și Weimar.

Weishaupt a modelat grupul său spre extinderea în francmasonerie și multe filiale Illuminati au adus membri din loji masonice existente, mai spune Wikipedia.

Neînțelegerile din interior și panica cu privire la succesiune i-au precedat căderea, care a fost realizată de Decretul Secular făcut de guvernul bavarez în 1785.

Multe din aceste teorii sugerează că evenimentele din lume sunt controlate și manipulate de o societate secretă care se numește Illuminati. Teoreticienii conspirațiilor au afirmat că mulți oameni de seamă au fost sau sunt membrii societății Illuminati, incluzându-i pe Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama, familia Rothschild, David Rockefeller și Zbigniew Brzezinski.

iluminati-sigiliuSe vorbește chiar și de detaliul controversat de pe bancnota americană, care apare și pe Marele Sigiliu al Statelor Unite ale Americii. Istoricii argumentează că susținătorii teoriei conspirației interpretează greșit ochii și piramida ca fiind simboluri masonice ale Iluminaților, societatea secretă din secolul XVIII despre care se speculează că încă mai există și că pune la cale o Noua Ordine Mondială.

Există chiar și un site dedicat iluminaților, unde sunt și cele 13 puncte pentru Noua Ordine Mondială:

1. Monedă la nivel mondial
2. Limbă universală
3. Securitate totală
4. Asistență Socială completă și continuă
5. Deconcentrarea bogăției și a veniturilor mondiale
6. Egalitate absolută: statut social, etnic, economic, vamal
7. Justiție Internațională: represiunea totală a delictului, a crimei, tiraniei și corupției
8. Sănătate și salubritate la nivel mondial
9. Deconcentrarea populației și a planificării familiale
10. Sfârșitul taxelor, amenzilor, impozitelor și eliminarea Autorității
11. Libertate nelimitată de opinie și de exprimare, garanție deplină a drepturilor civile
12. Moralizarea prin sfârșitul foamei, mizeriei, prostituției, munca copiilor și alți factori
13. Crearea Poliției și Armatei Noului Ordin.

LĂSAȚI UN MESAJ