Cum şi unde poţi sărbători Valentine’s Day în Timişoara

753

Cum era de așteptat, ofertele curg gârlă în Timișoara în ceea ce privește modul de petrecere a zilei de Sfântul Valentin, adică Valentine’s Day, harașo?, ca să nu se înțeleagă altceva.

Vuiește Banatul, pur și simplu, ca pe vremuri, când se sărbătorea Ziua Marii Insurecţii Naţionale Armate Antifascistă și Antiimperialistă… Cu diferența că de Ziua Îndrăgostiților se oferă romantism contracost, aproape fără număr, fără număr…

Așa că dacă eşti îndrăgostit, dar mai ales pasionat de shopping, poți merge la Iulius Mall, unde poți câștiga și un sejur romantic, câte un voucher de vacanţă, premii surpriză, dar o poți pune și de o căsătorie pentru o zi, cu patalama la mână, adică un certificat provizoriu de căsătorie…

Chiar și RATT propune o cină romantică, dar în tramvai și probabil fără primarul Nicolae Robu. Tramvaiul îndrăgostiţilor este organizat de Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” și călătoria începe din Piaţa Libertăţii şi va dura aproximativ 80 de minute. Preţul unui meniu pentru o persoană este de 130 de lei…

Și la Sala Capitol de la Filarmonica Banatul, pe 14 februarie 2016, începând cu ora 20, va fi un concert special de Valentine’s Day, semnat de Direcția 5, alături de Orchestra Simfonică din București. Marian Ionescu consideră albumul “Te iubesc” unul dintre cele mai inspirate discuri ale trupei, ”care reflectă o chimie perfectă între muzică și versuri”. Chimia trage la buzunare cu prețuri de 140 lei și 100 lei, depinde de categoria pe care o vrei.

Valentine’s Day continuă în mai toate cluburile și restaurantele din județul Timiș, de-a lungul și de-a latul Banatului.

De la Giarmata, unde cu 50 de lei poți începe cu niște salată cu somon fume, piept de pui, cartofi gratinați și Ilie Stoin, până la Club 30, unde intrarea este liberă pentru doamne și domnișoare, iar pentru domni, intrarea este 10 lei.

Printre deserturi și aperitive, chifteluțe și salate, îndrăgostiții din Timișoara se pot distra alături de soliști vocali de muzică populară Adriana Peștean și Sorin Branc, cele mai frumoase melodii de dragoste, Cristina Struța și Francesca Moldovan, două fete extrem de talentate (se spune!), magicianul Cătălin Pintea și Nicoleta Nuca, Maria Tirean și Ciprian Pop, orchestra Pro Datina și Radu Cuciureanu, #DaniBănăţeanu şi #Formaţia ♫ & #DjLucky.

Se poate alege chiar și un Sfânt Valentin cu specific… libanez, dar cu muzică ambientală asigurată de Călin Lupu & Band, dar și cel mai tare și cel mai sexy party, cu prețuri studențești, shoturi gratis și muzică bună la Clubul No Name.

Cine vrea, poate alege și ceva mai rustic, de la Văliug până la Jebel.

Sunt și variante, desigur, pentru anti-Valentinii mai dragobeți ca alții.

Până la urmă, mai există și varianta să găsești un trandafir roșu (gratuit!) pentru tine în avion. Printre nori, la Aerodromul Cioca, MaxAir te invită la un zbor de 30 minute peste Timișoara. Tariful este de 45 euro+TVA de persoană pentru un zbor exclusiv în doi…

Așa că, hai, un Happy sau Schastlivyy Valentine’s Day!…

LĂSAȚI UN MESAJ