Cum se transformă Timișoara în 2018. Robu dezvăluie principalele obiective pentru anul viitor

1947

Pe rețeaua de socializare Facebook, așa cum ne-a obișnuit, primarul Timișoarei dezvăluie cetățenilor câteva dintre planurile sale, din punct de vedere administrativ, pentru anul viitor și anii ce urmează să vină.

Edilul are obiective mari pentru orașul de pe Bega, unde pregătește câteva proiecte grandioase. Robu anunță construirea de noi subpasaje și poduri, crearea de noi străzi , piste de biciclete cu tot cu stații noi pentru acestea și multe alte investiții pentru ca orașul să se ridice la standardele europene.

Redăm, mai jos, postarea de pe Facebook a primarului Nicolae Robu:

„CONTINUĂM ÎN FORȚĂ:
• CONSTRUIREA DE SUBPASAJE ȘI PODURI
• LĂRGIREA ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA GESTIUNII CAROSABILELOR
• CREAREA DE NOI STRĂZI -DE EXEMPLU: PENTRU ÎNTREGIREA INELELOR 2 ȘI 4-!

DAR, IATĂ CE MAI AVEM ÎN PLAN SĂ FACEM ÎN 2018 ȘI ÎN ANII URMĂTORI!

1. Vom crea noi piste de biciclete:
în Timișoara, între Timișoara și comunele adiacente și în întreg polul de creștere Timișoara
2. Vom extinde cu noi stații și noi biciclete sistemul de punere la dispoziție gratuită de biciclete Velo TM, dovedit de foarte mare succes
3. Vom încuraja folosirea mijloacelor de locomoție cu motor electric de tip biciclete, triciclete, segway-uri, etc., prin crearea de stații electrice de încărcare a bateriilor lor, 100% verzi, adică: folosind exclusiv energia electrică dată de celule fotovoltaice (vezi poza)
4. Vom îmbunătăți radical transportul în comun, prin sporirea flotei de mijloace prezentă în trafic cu încă 24 tramvaie “Armonia”, pe lângă cele 6 folosite în 2017, cu încă 15 minibuze Mercedes, pe lângă cele 5 folosite în 2017, cu încă 20 de autobuze ce urmează a fi achiziționate pe parcursul lui 2018 și… cu cele 7 vaporașe!

Dacă apreciați, dați Like!
Oricum, dați Share!”, a scris Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.