Cum să trăiești regește pe banii statului – „vânezi” o funcție în administrația județeană. Topul salariilor din CJ Hunedoara

2890
Potrivit unui raport publicat la sfârșitul lunii trecute, privind salariile angajaților din Consiliul Județean Hunedoara, preşedintele Flaviu Bobora primeşte lunar un salariu de bază de 18.720 de lei, la care de adaugă o indemnzaţie de 4.680 de lei, pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene. Mircea Flaviu Bobora are un venit de peste 23.000 de lei, impozabil, la care se adaugă o pensie lunară de peste 5.500, potrivit declaraţiei sale de avere din 2019.
Salariul lunar de bază al celor doi vicepreşedinţi ai Consilului Judeţean Hunedoara, Daniel Andronache şi Sorin Vasilescu este de 16.640 de lei, iar aceştia mai primesc o indemnizaţie de 4.160 de lei pentru implementarea proiectelor europene, arată documentele CJ Hunedoara.
Administratorul public al județului, Costel Avram, încasează lunar un salariu de bază de 20.700 de lei. În plus, primește vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei şi o indemnizaţie de hrană de 347 de lei. Secretarul judeţului Dan Daniel are un salariu brut de 15.860 de lei, primește și el vouchere de vacanţă de 1.450 de lei, indemnizaţie de hrană de 347 de lei şi 159 de lei, drepturi revenite pentru implementarea unor proiecte europene.

Funcţiile de director executiv, de şefi de servicu, de auditor şi arhitect şef în cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara sunt remunerate cu circa 15.000 de lei, impozabil. Mai puțin norocoși, dacă putem spune așa, sunt îngrijitorii, cu un salariu de bază de 3.300 de lei, la care se adaugă vouchere de vacanţă de 1.450 de lei şi indemnizaţia de hrană de 347 lei.

Sursa: adevarul.ro

2 COMENTARII

  1. Felicitări domnu’ Bobora pentru editorialul de astăzi,de peste ocean,din New York Times despre omul dvs. :
    The never ending abuses of Apaprod’s CEO,Victor Arion

  2. Cum?!?!!Un îngrijitor la CJ câștigă mai mult ca un inginer la Apaprod ,care ține tot de CJ?!?!?! Îmi scăpa ceva?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ