Cum o mai duc milionarii Ovidiu Tender și Marian Iancu dincolo de gratii?…

5100

Un raport intern al Administrației Naționale a Penitenciarelor, intrat în posesia României Curate, arată că VIP-urile din penitenciarele românești au beneficiat de-a lungul timpului de zeci de permisii, sute de zile scăzute din pedeapsă și multe alte recompense.

Cristi Borcea a ieşit de 5 ori din penitenciar pentru “stăruinţă în muncă” la şantierul naval de la Năvodari, deţinut de doi grei locali ai PSD, cu legături ce duc spre fosta Securitate, spune România Curată.
Mogulul Antenelor, Dan Voiculescu, a scris 11 cărţi şi a lucrat la tâmplărie, astfel încât şi-a redus pedeapsa cu un an şi ar putea prinde Crăciunul acasă.
Voiculescu “a beneficiat de 369,21 zile câştig pentru activităţile lucrative desfăşurate şi elaborarea şi publicarea de lucrări ştiinţifice”. Potrivit unor surse ANP, Voiculescu a lucrat la atelierul de tâmplărie şi a scris deja 11 cărţi în detenţie.

Ovidiu Tender, 72,39 zile reduse din pedeapsă pentru activităţi gospodăreşti

Ovidiu Tender a fost recompensat de 6 ori cu suplimentarea dreptului la vizite şi pachet. Nu a avut permisii din penitenciar. Are deja 72,39 zile câştig “pentru activităţile gospodăreşti şi participarea la activităţile de educaţie şi asistenţă psihologică”.
Tender are de ispășit 12 ani de închisoare în dosarul Rafo-Carom în care a fost condamnat şi Marian Iancu, pe 8 iunie 2015. Este la regimul închis, la penitenciarul Arad.

Marian Iancu, fără recompense sau ieşiri din penitenciar

Marian Iancu are pedeapsa cea mai mare, 14 ani de detenţie. El a fost condamnat în dosarul Rafo-Carom pe 8 iunie 2015. Se afla deja în penitenciar pentru că, pe 14 octombrie 2014, primise alţi 12 ani într-un alt dosar. Iancu este încadrat la regimul închis la Rahova. Nu a avut recompense sau ieşiri din penitenciar, spune România Curată.

LĂSAȚI UN MESAJ