Cum îi răspund timișorenii primarului la sondajele lansate

90

Primarul Timișoarei are lansate, de curând, două sondaje pentru a afla ce e de făcut în cazul complexului studențesc și a unei parcări în apropiere de centru.

Edilul a vrut să știe dacă timișorenii își doresc o parcare în zona penitenciarului. Terenul identificat de Nicolae Robu aparține Universității de Vest din Timișoara și se află la aproximativ 1 kilometru de centrul istoric. Primarul spune că au răspuns până acum 5.200 de oameni, din care 88% spun că e bună locația și alți 12% nu o consideră potrivită.

„Eu voi porni discuțiile cu Universitatea de Vest din Timișoara și sper să putem face un parteneriat. Tot efortul investițional o să revină Primărie. Decât să stea în paragină acel teren, e mai bine să realizăm un obiectiv de interes pentru oraș și pentru Universitate”, a declarat primarul.

Cel de-al doilea sondaj este legat de transformarea Complexului Studențesc în zonă pietonală. Edilul și-ar dori ca singura arteră pe unde să aibă voie mașinile să fie Aleea FC Ripensia. El promite și o mare parcare în campus. Sondajul a avut 7.800 de respondenți. 84% dintre ei spun că ideea e bună și 16% spun că este proastă. Însă comentariile lăsate de tineri pe Facebook spun un lucru clar: înainte de transformarea campusului în zonă pietonală trebuie ridicată parcarea.

LĂSAȚI UN MESAJ