Cum au reacționat câtiva polițiști din vestul țării, înjurați de o femeie pentru că i-au spus să poarte corect masca VIDEO

189

O femeie din Oradea i-a înjurat pe polițiștii care i-au atras atenția că nu poartă corect masca facială, iar când i s-a cerut să se legitimeze, a luat-o la fugă. A urmat urmărire încheiată cu încătușarea femeie, scena fiind filmată.

La final, femeia a primit și două amenzi, potrivit Bihon. Incidentul s-a petrecut joi după amiază, în Piața Decebal din Oradea. Potrivit Poliției Bihor, femeia de 32 de ani, a fost atenționată de polițiștii care patrulau să poarte masca corect. Reacția femeii a fost însă una agresivă, aceasta începând să-i înjure. Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, iar femeia a luat-o la fugă.

În procesul verbal încheiat ulterior, femeia și-a recunoscut faptele. Într-o filmare postată pe Facebook se aude cum unul din cei doi polițiști îi spune femeiii să se calmeze: „nu te mai agita doamnă”. Însă aceasta este încurajată de reacția a două martore și opune rezistență „Nu vă este rușine domnilor?… Și ce dacă nu are mască, domnule … Rușine Poliției Române! Dar de ce să se legitimeze dacă nu are mască?”, strigă martorele.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ