Cum a fost umilit un echipaj de poliție de un șofer fără permis care conducea o mașină cu numere false

46

Un barbat din judetul Cluj, trimis in judecata pentru ca a condus o masina cu numere false, fara a avea permis, a fost declarat nevinovat, judecatorul considerand ca impotriva sa nu sunt probe care sa arate ca se afla la volan.

Dosarul penal pe numele barbatului din judetul Cluj a fost deschis pe 16 ianuarie 2017. In jurul orei 1.30, doi politisti de la Sectia 4 Politie Rurala Campia Turzii patrulau pe raza unui sat din judetul Cluj cand s-au intersectat cu o masina Ford Fiesta careia nu ii functionau lampile din spate.

„Vazand acestea, echipajul de politie a procedat la urmarirea autovehiculului avand in functiune semnalele luminoase, iar dupa o distanta de aproximativ 50-60 de metri, autovehiculul a oprit in dreptul imobilului cu nr. 148. Cei doi agenti de politie s-au deplasat atunci inspre autovehicul, moment in care au vazut ca pe usa din dreapta-fata a iesit in fuga conducatorul”, se arata in rechizitoriul procurorilor.

Acuzatiile din dosar mai arata ca unul dintre politisti a fugit dupa sofer, care a intrat pe portile larg deschise ale unei case, „somandu-l in repetate randuri sa se opreasca, dar nu a reusit sa-l ajunga din cauza zapezii si a ghetii”.

Cand a revenit la autospeciala de politie, politistul i-a spus colegului sau ca l-a vazut bine pe sofer si ca este vorba despre fratele unui consilier local pe care tot ei l-au depistat conducand o autoutilitara, cand a coborat tot pe portiera din dreapta si a fugit.

Alte detalii din achetă, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ