Culorile, numele și palmaresul, definitiv la ACS Poli Timișoara! VIDEO

105

Tribunalul Timiș a decis! Culorile, numele și palmaresul revin definitiv la ACS Poli Timișoara. Anunțul a fost făcut vineri de primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

‘Fără să vorbesc despre asta am acționat. Am tăcut și am făcut. Astăzi (n.r. vineri, 5 februarie 2016) am primit înștiințarea. (…) S-a încheiat procesul, am în față sentința definitivă prin care contractul acela privind cedarea dreptului de utilizare a numelui, culorilor și palmaresul în fotbal pentru Politehnica Timișoara îi revenea societății lui Marian Iancu a fost reziliat. Instanța a reziliat acel contract. Prin urmare, ACS Poli Timișoara este acum nu numai proprietarul numelui, culorilor și palmaresului ci și unicul îndrituit să le utilizeze. În final, vă citesc doar atât din sentință: dispune rezilierea contractului de asociere în participațiune numărul 1335 din 3.10.2007 încheiat de părți’, a anunțat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei susține că sentința definitivă dată de magistrații Tribunalului Timiș în acest caz ar putea atrage și noi investitori pentru echipa de fotbal.

‘Faptul că am primit această sentință favorabilă ne deschide inclusiv perspective de a mai aduce finanțatori alături de noi pentru că au mai fost potențiali finanțatori interesați să devină parteneri care au spus că dacă dreptul asupra numelui culorilor și palmaresului ar fi definitiv ale clubului, ar fi interesați’, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ