Cu prețuri moderate, oricine poate găsi ceva de înnoit la ținută, la Târgul Industriei Ușoare VIDEO

335

La centrul expozițional de pe bulevardul Eroilor de la Tisa a Camerei de Comerț Industrie și Agricultură s-au adunat cei mai mulți dintre producătorii și comercianții care se ocupă cu produsele de industrie Usoară.

De data aceasta este vorba de ediția de vară a manifestării ce aduce în fața publicului doritor produse specifice de sezon. Lenjerie de damă de cele mai felurite modele dar și prețuri, rochii din materiale subțiri în ton cu sezonul ce se deschide sau tricotaje ce nu vor ieși nicicând din modă. Toată lumea, cu puțină răbdare își poate alege ceva potrivit. Incalțăminte din piele sau din inlocuitori de la simpli șlapi de casă sau de plajă până la pantofi mai eleganți numai buni de incălțat la un eveniment simandicos se găseau la mai multe din standuri. De fapt, încălțămintea ocupă cea mai mare parte a târgului. Cele mai pretențioase din doamne pot să-și găsească bijuterii și gablonțuri din materiale mai simple sau chiar din argint și cu pietre semiprețioase. Farduri, vopsele, boiele, și tot ce poate face o frumoasă să devină extrem de frumoasă poate fi găsit aici. Dacă ar fi să folosească tot ce există la standuri nimeni nu le va mai recunoaște.

salon industrie usoara (21)

În exterior sunt și trabele celor ce aduc marfă manufacturată tradițional de la produse cosmetice naturale la cele apicole sau bluze și ii autentice ori foarte asemănătoare cu cele din vechime. Se pare că acest fel de marfă cu decorațiuni manuale are mare căutare. Un cuplu de tineri meșteri artizani a venit tocmai din zona Moldovei și înregisatrează un mare succes cu ce produc chiar sub ochii curioșilor.

salon industrie usoara (3)

Nu e simplu să fii client. Timp să ai și ceva bani, că marfă e pentru oricine. Chiar și pentru bărbați se oferă produse de primă calitate.

Așa cum declară Aura Culea, managerul expoziției, a fost necesar să se ajungă la câte patru evenimente de acest fel pe an. Câte unul pe anotimp. Datorită cererilor tot mai mai insistente venite atât de la cumpărători cât și de la comecianți nu mai sunt suficiente cele două manifestări ca până acum, de primăvară-vară și una de iarnă. Maturitatea târgului este probată de faptul că acum ne aflăm la cea de-a 32-a ediție.

Publicul doritor poate veni să-și înoiască garderoba în fiecare zi de la ora 10 până la 20. Iar duminica va fi deschis până la ora 18.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ