Cu Poliţia la cumpărături

303

Poliţia a ieșit la cumpărături. Cum majoritatea oamenilor își fac cumpărăturile sâmbătă şi duminică, un echipaj al poliţiei a parcat direct în ușa unui supermarket din Timișoara pentru… cumpărături, că doar dânşii fac legea în circulație.

După cum se vede, maşina poliţiei este parcată la doi paşi de intrarea în supermarket. Legal sau nu, ce mai contează, atâta timp cât afară picură şi se puteau uda domnii poliţişti!

Asta, în vreme ce restul oamenilor parchează în parcarea special amenajată. Fotografia ne-a fost trimisă pe adresa de email a redacției de o cititoare, deranjată probabil de comportamentul sfidător al organelor de poliție, adică tocmai de autorităţile care ar trebui să vegheze la respectarea ordinii şi a regulilor de circulatie fie şi într-o parcare de supermarket .

5 COMENTARII

  1. Asta este doar un exemplu…..
    Sa va uitati si in trafic sa vedeti cati dintre politisti circula cu halogenele de ceata aprinse in conditiile in care ….nu este ceata…
    La noi ipocrizia nu are limite….de la biserica….la politie….la….

  2. Pt unii carcotasi le ar placea sa i vada pe hoti cu catuse plimbandu se prin parcare la masina politiei.Ne place exagerarea…nu ne convine cand politia intervine greu la 112!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ