19.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Cu dedicație specială de la Nicolae Robu pentru ”haterii” săi – video

AdministrațieCu dedicație specială de la Nicolae Robu pentru ”haterii” săi - video

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat vineri seara pe pagina sa de Facebook o nouă dedicaţie pentru „haterii” săi, o compoziţie proprie pe versurile lui Nicolae Labiş, pe care o interpretează la chitară.

„În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiaşi hateri dintotdeauna, unii plătiţi de grupurile de interese care nu-şi pot face jocurile cu un om cinstit şi corect ca mine, alţii, adversari politici, alţii frustraţi din diverse motive etc, au fost şi încă sunt mobilizaţi la maxim. Cineva spunea: ‘Dacă te opreşti să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinaţie’. Eu nu mă opresc şi nu m-am oprit niciodată şi astfel am ajuns la multe, multe ‘destinaţii’ pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit însă din mers, ‘am mai dat’, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o … melodie etc. Acum dau din nou, de data aceasta, cu o altă compoziţie proprie, intitulată ‘Spiritul adâncurilor’, pe excepţionalele versuri de Nicolae Labiş”, a scris Nicolae Robu vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

Postarea primarului a strâns aproape 200 de vizualizări în câteva zeci de minute.

Săptămâna trecută Robu a compus melodia „Sfânta muncă”, pe versurile lui Alexandru Vlahuţă, în care vorbea despre faptul că răsplata cea mai mare în viaţa sa este munca. Postarea sa a înregistrat peste 37.000 de aprecieri. AGERPRES

 

Citește și :