Cu ce ajung timişorenii la mare?

254

Vara a venit şi sezonul estival s-a deschis. Pentru timişorenii care preferă litoralul românesc pe timp estival, acestia trebuie să ştie cu ce pot să ajungă la malul mării. Cea mai la îndemână variantă este trenul, dar de anul acesta există și avioane care merg de la Timişoara la Constanţa.

Trenurile soarelui şi-au început activitatea din 9 iunie. Astfel, peste 40 de garnituri fac legătura între cele mai importante oraşe ale ţăriic și ţărmul Mării Negre.

“Trenurile InterRegio sunt dotate cu instalații de climatizare și alte facilități. De asemenea, în unele vagoane din Trenurile Soarelui pasagerii pot beneficia de wifi gratuit și de servicii bar-bistro (înghețată, cafea, bauturi alcoolice și nealcoolice, snacks-uri). Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. Pentru serviciile cuprinse în programul special estival sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin legi sau hotărâri de guvern în vigoare”, transmite CFR.

Timişorenii au la dispoziţie trenuri directe spre Contanţa, dar şi spre București, iar de aici există numeroase alte legături cu litoralul.

Pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur. De asemenea, în fiecare zi, patru trenuri (2 dus/ 2 întors) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea.

În plus, din această lună un operator de zbor low cost a introdus curse spre Constanţa. Aşa că, faceţi-vă rezervare din timp şi drumul spre distracţie este deschis!

LĂSAȚI UN MESAJ